NoGo Alfa

Välkommen till NoGo Alfa, en temporär version av NoGo i väntan på nya NoGo. Här kan man ladda ner material som skickats in till NoGo, och kolla in alla Neotechlänkar som finns insamlade. Sidan är minimalistisk för att vara så enkel som möjligt att uppdatera. Det tar även lång tid att redigera material som skickas in, så vi har beslutat att släppa alla kvalitétskrav tillsvidare. Det innebär att det som skickas in läggs upp i praktiskt taget oändrad form, och att NoGo inte tar något ansvar för textkvalité eller liknande. Med nya NoGo kommer kvalitétskrav förmodligen återinföras, i vilket fall kommer redigerade artiklar märkas ut tydligt jämte eventuella oredigerade diton. Har du något material alls, oavsett kvalité, skicka det gärna till oss på ripperdoc@telia.com.

Material
Har du inte gett tillåtelse att en fil som finns här sprids? Maila då, så tar vi genast ned filen. Vi lägger förstås inte upp något utan att först be om tillåtelse, men ibland kan missförstånd ske eller mail glömmas bort. [Gå till material.html]

Länkar
I NoGo Alfa ingår även en sida som samlar alla länkar med någon sorts koppling till Neotech. Den är förhållandevis aktuell, åtminstone jämfört med gamla NoGo:s länkar. Å andra sidan har vi inte tid att skriva särskilt mycket om varje länk. [Gå till lankar.html]Webproduktion av Martin "RipperDoc" Fröjdh.
Kontakta oss på ripperdoc@telia.com.
Copyright © NoGo 1998-2003.
Alla rättigheter är reserverade.