NoGo List

Vad?
NoGo List är en väldigt användbar lista för varje Neotech-spelare. Du får ständigt information om när NoGo uppdaterats, du får information om stundande projekt, du kan få listor med ICQ nummer eller e-mail till andra Neotech-spelare (med deras tillåtelse förstås), du kan få förfrågningar om du vill vara med och skriva i projekt och du kan även få nyheter rörande Neogames utgivning av Neotech.
Du behöver inte heller vara rädd att få Inboxen igenfylld av NoGo List-mail. Vi försöker att inte skicka några onödiga brev och förstås ingen reklam. Du kan förvänta dig mellan 1-5 mail per månad.

Skriv din e-mail och gå med i NoGo List


Hur?
Det enda du behöver göra är att skriva in din e-mail adress i textfältet ovan och trycka på skicka. Sedan kommer du snabbt få ett brev från ListBot, som du bara behöver följa instruktionerna i. Det ska röra sig om att svara på brevet, eller gå till en sida. När du blivit intagen ska du bara skriva in ditt namn i ett formulär, och sedan är det klart!
Det finns även andra sätt. Man kan gå till http://nogo.listbot.com, där man lätt går med eller går ur. Det tredje alternativet är att maila till nogo-subscribe@listbot.com och för att gå ur mailar man till nogo-unsubscribe@listbot.com.


Webproduktion av Martin "RipperDoc" Fröjdh.
Kontakta oss på ripperdoc@telia.com.
Copyright © NoGo 1998-2001.
Alla rättigheter är reserverade.