www.rollspel.nu
[http://www.rollspel.nu]
Sveriges största rollspelssida! Här hittar du de senaste rollspelnyheterna, flera icke-komersiella rollspel, ett stort länkregister, recensioner, artiklar och det bästa av allt, forum för de flesta svenska rollspel och flera andra rollspel. Ett måste att besöka, speciellt forumen.

Neogames
[http://www.neogames.se]
Här är skaparnas sida. Klicka dig genast hit och nut av skapelsens frukter, läs om alla Neogames rollspel. Och...irritera dig på att sidan aldrig uppdateras :-). Ett måste!

Rävspel
[http://www.rollspel.com/]
Ett av Sveriges nya rollspelsförlag. Här hittar man, utöver fakta om deras rollspel, ett skämtakriv och lite texter till andra rollspel, bl.a. hur man spelar cyberpunk.

Rävsvans förlag
[http://www.foxtail.nu/]
Här produceras det gratis rollspel! Ett måste för varje rollspelsugen utan pengar. Här finns även annat viktigt, som en massa artiklar till Eon, och en sida om rollspelstabbar.

Asocialstyrelsen
[http://www.spelaroll.net/]
En ny rollspelssida där man bl.a. kan få sin egna rollspelsida upplagd, eller så kan man ta en titt i arkivet, som byggs upp i denna stund.

Science-Fiction Bokhandeln
[http://www.sfbok.se/]
Här är alla rollspelares favoritbutik. Beställ böcker, rollspel, filmer, andra spel, mysko prylar etc. Utmärkt ställe att hitta nya rollspel och nya författare att förnöja sig med.

SVEROK
[http://www.sverok.se]
SVEROK, SVEriges Roll Och Konfliktspelsförbund. Här kan man starta en förening och få bidrag till ens rollspel. Om du inte vet vad Sverok är, gå genast dit! Det finns även en scenariobank...

EonSE
[http://www.alfaweb.nu/eonse]
Förmodligen Sveriges största Eonsida. Har samlat på sig mycket material genom tiderna.

Har du någon länk som du tycker borde ligga här? Tipsa då oss!Webproduktion av Martin "RipperDoc" Fröjdh.
Kontakta oss på ripperdoc@telia.com.
Copyright © NoGo 1998-2001.
Alla rättigheter är reserverade.