NoGo-spalten

NoGo-spalten är en liten "ledarsida" som spånar runt NoGo, Neotech och rollspel i allmänhet. Har du något på hjärtat som du vill få sagt? Maila i så fall oss, så kan du få vara nästa person att hålla låda i NoGo-spalten.

Lång tid har det tagit att nå denna uppdateringen. Det är ingen idé att diskutera teknikaliteter om varför uppdateringen blev så sen; jag blickar hellre framåt.
Jag sökte i förra uppdateringen medarbetare, och till min förvåning har jag nu ett flertal seriösa medhjälpare på halsen ;-). Vi får hoppas att vi kan snabba upp saker och ting när det kommer till uppdateringar.
NoGo har utseendemässigt stått ganska still på sistone, men i och med den här uppdateringen introducerar jag lite ny teknologi: CSS/Stylesheets. Förhoppningsvis ser det lite bättre ut för alla som har vettiga läsare, och för er som inte har det kan jag bara beklaga, för vackert blir det inte. Se dock till att rapportera in alla fel ni hittar så kan jag nog rätta till dem.
Tyvärr har jag personligen fått allmänt mindre tid till NoGo och så kommer det förbli genom hela våren. Uppdateringarna bör dock ske minst varannan månad. Vi får se hur snabbt de andra jobbar.
Det här var en mördande tråkigt spalt ser jag nu. Tja, jag har slitit länge med uppdateringen och känner att jag har HTML-taggar ståendes upp i halsen vid det här laget, så det får allt förbli tråkigt.

Klart slut - Martin FröjdhWebproduktion av Martin "RipperDoc" Fröjdh.
Kontakta oss på ripperdoc@telia.com.
Copyright © NoGo 1998-2001.
Alla rättigheter är reserverade.