Visionen

NoGo:s vision är kort och enkel: Ge Neotech den största och bästa sidan på nätet! Detta för att det är hemskt kul att skriva en Neotechsida och för att jag vet att så många Neotechspelare där ute vill ha en bra sida som kan hjälpa dem med det mesta.

Komplikationer
Givetvis är det lite mer komplicerat än så. Den första visionen var att bli Neotechs svar på de största Eonsidorna. Den visionen känns inte aktuell längre. Numer är NoGo faktiskt den sida som har mest material och antagligen flest besökare, av alla Neotechsidor. Vi har uppnått vårt första mål. Givetvis handlar det inte om att konkurrera ut de andra Neotech-sidorna. Jag vill göra det enkelt för varje Neotechspelare och -spelledare. Det skall bara vara att gå till en enkel adress och där finna precis allt som behövs, och lite till. I den frågan håller större delen av NoGo:s besökare med, enligt enkäten som en gång gick att finna här.

Projekt
Det är därför vi startar lite nya projekt då och då, vi vill ha fler aspekter på sidan än "ett ställe där man laddar ner material". Man ska kunna få inspiration, man ska kunna "uppleva Neotech" på nätet. Vi vill dessutom ha en snygg men enkel design, det vill säga inga långsamma bilder eller blinkande loggos.

Utveckling
Visionen kommer utvecklas i takt med att NoGo utvecklas. Har ni några synpunkter på visionen så diskuterar jag det gärna över mail.

Av: Martin "RipperDoc" FröjdhWebproduktion av Martin "RipperDoc" Fröjdh.
Kontakta oss på ripperdoc@telia.com.
Copyright © NoGo 1998-2001.
Alla rättigheter är reserverade.