NoGo hjälp

NoGo

Allmänt
Vi rekommenderar starkt vissa sorters inställningar för NoGo. Dessa är: Microsoft Internet Explorer 4 eller mer, 1028x768 pixels upplösning, 17 tums skärm och att man surfar i maximerat fönster. Har man inte dessa inställningar kan sidan se sämre ut. Observera dock att den är anpassad ner till upplösningen 800x600 pixels. Det borde inte vara några större problem med andra inställningar än de rekommenderade mer än att sidan ser sämre ut.
Någon gång i framtiden kommer vi kanske göra sidan kompatibel med Netscape, men ännu har vi inte sett någon anledning att lägga ut någon tid på det. Så tyvärr, Netscapeanvändare. Ni får maila till Netscape och klaga på att de inte gör en browser som kan läsa NoGo tillräckligt bra.
Upplever ni några fel vid användandet av de rekom-menderade inställningar, eller vid liknande inställningar, tveka då inte att rapportera felet till oss.
NoGo är gjort medelst Windows Notepad, CodeEdit 3, Photoshop och Macromedia Dreamweaver 3.

Navigering
På NoGo så har vi ett enkelt sätt att navigera: menyerna. En meny till vänster, en till höger. Varje bild representerar ett ämne, och under följer ett antal länkar. Förklaring på vart länkarna leder fås via statusraden längst ner i läsaren. Det finns även många länkar inbäddade i texter, som man kan hålla utkik efter.

Startsidan
Vi rekommenderar att man läser startsidan noggrant varje gång den uppdaterats. Här kommer aktuella nyheter om sidan presenteras, plus extra information om precis allt möjligt. Pssa förresten på att rösta.

Versioner
Vi använder oss av versioner för att det skall vara lätt att hålla koll på hur och när NoGo uppdaterats. Under Updatedelen i menyn finner man datum till när varje version släppts. Dessa versioner knyts an till andra uppdaterings-nummer under NoGo, exempelvis på Infocentralen.
Vi räknar versionerna på ett speciellt sätt, för dem som vill veta: Uppdateringar med heltal (ex. från 5.00 till 6.00) är extra stora. Dessa brukar ofta medföra mycket stora övergripande förändringar som påverkar allt. Uppdateringar med .50 är näst störst (ex. 5.00 till 5.50). Dessa brukar medföra stora utseendeförändringar eller fler anya funktioner. Uppdateringar med .10 är bara ganska stora. Här är om man tillsätter nya funktioner eller ändrar utseendet tydligt. Uppdateringar med .05 är de näst minsta, och antagligen de vanligaste. Här är när vi lägger till en handfull saker på sektioner, samt ändrar någon funktion eller utseendet. Den minsta uppdateringen är .01. Dessa är när man rättar småfel, lägger in någon ensataka nyhet eller liknande.

Recensioner

Allmänt
All röstning sker med e-mail formulär. Om du tror att något gått fel, var då vänlig att maila din recension vanligt. Resultatet uppdateras aldrig direkt, det sköts manuellt, så att säga.

Navigering
Enkel. Till höger har du de olika produkterna som kan recenseras, längst ner finns en stor knapp som leder till resultatsidan.

Juridisk info

Spelet Neotech är Copyright © Neogames AB.
All text på NoGo och undersektionen Recensioner är Copyright © NoGo 1998-2001, det vill säga © Martin Fröjdh. Får inte mångfaldigas på något sätt utan tillåtelse (maila och fråga). All text på ONN skall betraktas som Public Domain, det får alltså spridas fritt, så länge det är tydligt att det kommer från NoGo, ONN. All text på Infocentralen är © NoGo 1998-2001, och får inte mångfaldigas, undantaget allt inskickat material, som är © respektive författare. Detta material får användas för personligt bruk, om inget annat anges.
All text och grafik på SID är © Emil Björnsson och får inte mångfaldigas om inget annat anges. All grafik på resten av NoGo är © Martin Fröjdh, om inget annat anges.Webproduktion av Martin "RipperDoc" Fröjdh.
Kontakta oss på ripperdoc@telia.com.
Copyright © NoGo 1998-2001.
Alla rättigheter är reserverade.