Detta är en arkiverad version av nogo.se
   03 June 2015  
Startsida
Notiser
Länkar
Skicka in material
Forum
Gamla NoGo
Nogo Wiki
Orbital News Network
- - - - - - -
Inspiration
Regler
Scenarion
Cybertech
Utrustning
Vapen
Värld
Övrigt
Spelhjälpmedel
Red Cross
Skrivet av Christian Hoel, punxen@hotmail.com   
2004-10-10
(C) Christian HoelEn drog som finns i alla första hjälpen lådor och har på senare tid ofta ersatt adrenalinsprutan i narkomanernas kylskåp. Red Cross stabiliserar, sätter igång hjärtverksamhet, minskar skador på hjärnan som uppkommer på grund av syrebrist och ökar i viss mån syreupptagningen i blodet.

Tas drogen av en frisk människa blir den en stark men farlig stridsdrog. En person med hjärtstillestånd fär en niv� lättare på dödsslaget och tv� niv�er enklare på chockslaget. Om man inte är skadad när man tar drogen ökar ens reaktioner och aggressivitet, man fär en niv� enklare på stridsvanan och en niv� sv�rare på Cool. TO ökar med 10.

Red Cross är en nyhet inom v�rdbranschen och har börjat användas av alla stora krisutryckningsföretag. Red Cross används även som stridsdrog av många gatugäng. Red Cross säljs i en autoinjektor som skall sättas in i hjärtat eller i värsta fall en ven. Autoinjektorn ser ut som en knallröd pistol med en nål längst fram. I en vit cirkel på ovansidan sitter ett rött kors.

Bieffekterna när Red Cross används korrekt på trauma patienter är få eller inga och patienten bli aldrig beroende. Används det däremot som stridsdrog ger det hjärnskador (lyckas med ett normalt slag mot TUR eller förlora ett PSY permanent). Abstinenssymptomen är desorientering och migränanfall.

Intag: Intravenös
Verkningstid: 10 min
Beroende: Ob4T6
Avvänjning: Ob2T6
TK: B
Pris/dos: 50 Euro

Kommentarer

Kommentera
Namn:G�st
Titel:
Kommentar:Powered by AkoComment 2.0!

Senast uppdaterad ( 2005-06-21 )
ONN Latest News
Mest lästa
Populära länkar
Donera till NoGo
Varför ska jag donera?
Top of Page
Baserad på teknologi från Mambo Open Source.
Ses (tyvärr) bäst med Internet Explorer.
All information på dessa sidor är fiktiv.
NoGo Copyright © 1998 - 2015.