NoGo logotyp

NOGO ALFA - ENKELT, SNABBT OCH FULT!

(030130)

Nyheter på NoGo Alfa: Skaparen till minimodulen Smugglaren kan presentera en ny modul: Guerilla. Läsvärd! Dessutom kan man ladda ner programmet CharAssist som hjälper en att skapa karaktärer till Neotech och Eon. Kolla här.

Smugglaren - ny artikel: Smugglaren, en mini-modul om smugglare, har kommit online. Kolla här.

"NoGo Alfa": Istället för att NoGo skall stå helt still i väntan på att tiden och motivationen blir tillräcklig för en rejäl uppdatering så drar vi nu igång NoGo Alfa! Alfa är helt enkelt den enklaste möjliga versionen av ett fungerande NoGo, vilket innebär att vi kan göra mycket snabba och enkla uppdateringar. Vi har nu lagt upp mycket material, och mer kommer. Tyvärr får användarvänlighet, design och allmän kvalité stryka på foten, men det är bättre än inget, inte sant? Läs mer på NoGo Alfa.

"Liten update": Nu har delar av NoGo uppdaterats, närmare bestämt SID. Vi beklagar att resten av NoGo har ett så skamfilat utseende. Inga bilder fungerar, och vad som är fel vet ingen. Av någon anledning manglas bildfilerna vid överföringen. Dessutom, om ni inte redan visste det, har ett elakt datorfel förstört praktiskt taget allt material NoGo hade som väntade på att läggas ut. Det är en enorm förlust och kommer att försena NoGo ännu längre, tyvärr! Vi misstänker att den välkände Murphy har ett finger med i spelet... Maila dock in allt material ni har på datorn! Även sådant ni skickat tidigare. Väl mött! "Bara lite koma...": Nu har delar av NoGo uppdaterats, närmare bestämt SID. Vi beklagar att resten av NoGo har ett så skamfilat utseende. Inga bilder fungerar, och vad som är fel vet ingen. Av någon anledning manglas bildfilerna vid överföringen. Dessutom, om ni inte redan visste det, har ett elakt datorfel förstört praktiskt taget allt material NoGo hade som väntade på att läggas ut. Det är en enorm förlust och kommer att försena NoGo ännu längre, tyvärr! Vi misstänker att den välkände Murphy har ett finger med i spelet... Maila dock in allt material ni har på datorn! Även sådant ni skickat tidigare. Väl mött!
Mail-listan: NoGo-list, vår maillista som skickar ut information om nyheter på Neotech- och NoGo-fronten, har ändrat adress. Tidigare låg listan under ListBot, men de har stängt av sin tjänst, och nu använder vi www.rollspel.nu:s istället. För att gå med, skicka ett mail till nogo-list-request@rollspel.nu, med texten "subscribe (din e-mail)" i meddelandefältet. Skriv inte dit apostroferna, och byt förstås ut "(din e-mail)" mot din e-mailadress. Övertydlighet skadar inte! Har du problem med listan, maila webmaster Martin Fröjdh på ripperdoc@telia.com.
Neotech 1 på NoGo: Tidigare annonserades det att Neotech 1 skulle läggas ner på NoGo, men efter mail från besökare har vi beslutat att behålla det. Dock kommer vi prioritera inkommande N1-material allra lägst, och N1-delen kommer sakna alla de nya funktionerna i NoGo 6.00.
Team NoGo växer: Team NoGo, som ligger bakom NoGo, växer stadigt. Vi har flertalet mycket produktive medarbetare, och tillsammans hoppas vi kunna göra mycket mer än vad en person klarade av tidigare (det borde väl vara rimligt? :-)). Vi söker även fler medarbetare, speciellt de som vill syssla med PHP eller grafik. Maila webmaster på ripperdoc@telia.com.


NoGo har ett antal undersektioner, och det är där du finner det viktigaste:
  • Infocentralen: Innehåller allt extramaterial du behöver för ditt Neotechspelande, plus lite till. Äventyr, utrustning, novelller. You name it! Innehåller både material för N1, för N2 och material som är kompatibelt med båda.
  • ONN: ONN, en nyhetstjänst är 2059. Hit kan du skicka händelser från eran spelgrupp, krönikor eller bara roliga nyheter. Allt samlas till en stor databas med nyheter, allt för att ge inspiration och göra Neotech världen mer levande.
  • SID: SID är ett nytt projekt, som tidigare var en fristående sida. Detta sköts helt och hållet av Emil Björnsson. Det består i att sidan gestaltar Europols Security and Intelligence Division, där rollpersoner kan komma ifrån, och som hela kampanjer kan vävas runt.
  • Recensioner: Här får du vara med och recensera alla utkommna Neotechprodukter. Rösta fram betygen och ge ditt personliga omdöme!
  • Projekt INKA: Det som förut har varit Neoworld har nu utvecklats och blivit Projekt INKA. INKA drivs av www.rollspel.nu.
Det finns givetvis annat kul här! Läs gärna Spalten, en slags ledare om Neotech och rollspel i allmänhet, och gå med i NoGo List på adressen http://nogo.listbot.com, en maillista där vi skickar ut information om när vi uppdaterar och en massa annat, exempelvis nyheter från Neogames eller förfrågningar från NoGo.


Webproduktion av Martin "RipperDoc" Fröjdh.
Kontakta oss på ripperdoc@telia.com.
Copyright © NoGo 1998-2003.
Alla rättigheter är reserverade.