Detta är en arkiverad version av nogo.se
   03 June 2015  
Startsida
Notiser
Länkar
Skicka in material
Forum
Gamla NoGo
Nogo Wiki
Orbital News Network
- - - - - - -
Inspiration
Regler
Scenarion
Cybertech
Utrustning
Vapen
Värld
Övrigt
Spelhjälpmedel

Filer

Home »  Scenarion

DokumentDatum upplagt

file icon Tequila Sunrisehot!
2005-06-15
Detta äventyr, skrivet av Markus Borbely och Anders Berg var ett konventsscenarion till Gothcon XXIV. På grund av detta rådde det stor tidsbrist vid författandet, så det kan dyka upp stavfel och annat lite här och där. Dock kommer det snart en uppdaterad version, som rättad alla småfel.

Detta äventyr är inte egentligen ett Neotech-äventyr, men tillräckligt nära. Modifera och spela som Neotechäventyr eller läs för nöjets eller inspirationens skull. Äventyret innehåller vissa mystiska inslag, så det passar kanske inte så bra in i en snusförnuftig Neotechvärld. Inte heller en trevlig och glad värld passar med detta äventyr, då det är raka motsatsen som gäller, rakt igenom.
Träffar: 13781
file icon Ridån fallerhot!
2005-11-06
Äventyret Ridån faller är vinnaren i webbfansinet stank.nu:s scenariotävling sommaren 2005.  Det är skrivet och producerat av NoGo:s redaktör Markus Boman. Tävlingsjuryn gav följande omdöme om äventyret när det vann:

"Ett scenario som kombinerar stor frihet för rollpersonerna med väl beskrivna händelseförlopp och intriger. Utan att avslöja för mycket vänder författaren upp och ned på de traditionella rollerna och låter rollpersonerna väva lögnen istället för att nysta upp den!"
- Dan Johansson

Äventyret utspelar sig i Berlin, är lämpad för de flesta Neotechspelgrupper och ger stor frihet till spelarna att själva designa lösningen på problemet - det vill säga att skapa den stora lögnen som f�r ridån att falla.
Träffar: 24803
file icon Med sikte Marockohot!
2005-06-06
Med sikte Marocko är ett uppslag till ett smuggelscenario som utspelar sig i Nordafrika. Rollpersonerna är yrkessmugglare som av en tillfällighet hamnar mitt i händelsernas centrum. De utgör en viktig länk i en kedja av smugglare och mellanhänder som tillsammans ska försöka transportera stulen, avancerad topphemlig utrustning undan de internationella säkerhetsorganisationer som just i detta ögonblick kraftsamlar för att återfinna det stulna godset.
Träffar: 24301
file icon Kidnappningenhot!
2005-05-25
Ett spännande äventyr av Magnus Leyton. Detta äventyr lämpar sig för en grupp med 2-5 spelare som är hyfsat erfarna. Det utspelar sig i Skandinaviens Förenta Stater och det är bra om åtminstone en eller två av rollpersonerna bor där eller kommer därifrån. Det är bra om rollpersonerna har åtminstone en gnutta heder eftersom detta är ett klassiskt gott mot ont-äventyr och rollpersonerna är naturligtvis på den goda sidan.
Träffar: 23529
file icon Explosionenhot!
2005-05-25
Ett litet äventyr, anpassat för precis vilket spelgäng som helst egentligen. Det är bara att tuta och köra. Äventyret förutsätter en hel del improvisation, även om tips till tillvägagångssätt ofta ges. Skrivet av Martin "RipperDoc" Fröjdh och Niklas Larsson.
Träffar: 22759
file icon En v�ska kommer lastad...hot!
2005-05-25
Konventsscenariot En väska kommer lastad... är skrivet för Neotech-1. Scenariot är avsett för fyra spelare och är relativt kort, det skall inte vara några större problem
att avsluta det på fyra timmar. Det skall inte heller vara några problem att konvertera de få regelmässiga värdena till Neotech 2.
Scenariot är skrivet av Michael och Robert Bjurshagen för LinCon -97. Det handlar om fyra bridgespelande venezuelianska revisorer (!) som blir indragna i något de inte är vana vid. Rekommenderas!
Träffar: 13749
file icon Dressed to killhot!
2005-05-25
Ett uppdrag att skydda en vacker supermodel ifrån en trånande beundrare låter som det perfekta uppdraget - sköna kvinnor, spännande platser, umgås med celebriteter. Vem kunde tro att modevärlden var fylld med sådana risker?

Författat av Christopher J. Kracik. Översatt och anpassat till Neotech av Andreas Johansson. Dressed To Kill publicerades första gången i det elektroniska fansinet Alpha et Omega.
Träffar: 22296
ONN Latest News
Mest lästa
Populära länkar
Donera till NoGo
Varför ska jag donera?
Top of Page
Baserad på teknologi från Mambo Open Source.
Ses (tyvärr) bäst med Internet Explorer.
All information på dessa sidor är fiktiv.
NoGo Copyright © 1998 - 2015.